SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Sous vide kogebogen - Mørt og velsmagende med vakuum og vandovn

Sous vide kogebogen - Mørt og velsmagende med vakuum og vandovn

Sous vide kogebogen

Mørt og velsmagende med vakuum og vandovn
Anders Grøndahl og Hanne Birgitte Grøndahl
(2015)
Sprog: Dansk
Gyldendal
179,00 kr.
Denne bog er desværre udsolgt fra forlaget og kan derfor ikke skaffes. Vi beklager.

Detaljer om varen

  • Indbundet: 96 sider
  • Udgiver: Gyldendal (November 2015)
  • Forfattere: Anders Grøndahl og Hanne Birgitte Grøndahl
  • ISBN: 9788717045576
Den første bog på dansk om madlavning med SOUS VIDE, en teknik der sikrer dig perfekte måltider hver gang. Fremover er stegen altid mør, velsmagende og lyserød -og sådan er det hele vejen igennem. Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation. Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mest velsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrig fejl, når du følger opskrifterne i denne bog. Tilmed gør sous vide-maskinen det meste af arbejdet for dig, så du kan foretage dig noget andet i mellemtiden. Tricket er at vakuumpakke kød, fisk og grønt og derpå tilberede det i en vandovn, som holder en nøje programmeret og stabil temperatur: Udstyret er tilmed ikke dyrt og vi giver dig tips og tricks for at finde det mærke, der passer dig bedst. SOUS VIDE har de brugt på stjernerestauranterne i årevis, og det er en af forklaringerne på, at kokkene altid kan servere mørt og velsmagende kød. Man går simpelt hen den omvendte vej i forhold til traditionel madlavning ved først at tilberede maden, så den når en perfekt temperatur, mørhed og farve hele vejen igennem for derpå at slutte af med den sidste overfladefinish i gryde eller pande, når det drejer sig om for eksempel en steg. De sidste par år er der kommet masser af nyt og prisvenligt grej på markedet. Derfor kan vi madglade hjemmekokke nu også gå i gang og servere uforglemmelige sous vide-måltider på højt niveau. Det er intet mindre end en ny og innovativ gastronomisk verden, der åbner sig. Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne bog, hvori du finder driftsikre opskrifter, masser af ideer til tilbehør og marinader samt tips om sous vide-udstyr til fornuftige priser.
De oplyste priser er inkl. moms

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.